Kes Liwat Saiful (SayFool): Can I F**k You Today?

Can I fu*k you today?“, tanya seorang tua yang berumur 63 tahun dan mengalami sakit belakang. Apa pilihan anda?.. (bayangkan anda seorang yang berusia lebih kurang 25 tahun, lelaki dan sihat tubuh badan).

Pilihan 1:
Aku marah. Aku maki hamun orang tua tu dan terus blah sambil sumpah seranah…

Pilihan 2:
Aku flying kick aje orang tua tu. Lepas tu aku blah la… dia bukan boleh buat apa pun.

Pilihan 3:
Aku kasi karate kat tulang belikat, pastu amik gambar, pastu upload gambar kat internet atau blog aku – kasi malu sama itu orang tua, pastu lagi aku buat report polis.

Pilihan 4:
Aku rakam perbualan guna handset canggih aku. Bagi semua orang tahu siapa si tua bangka itu!

Pilihan 5:
Aku pergi mandi, bersihkan badan, pastu aku tonggeng sambil berelakan diri aku diliwat…

Di antara 5 pilihan di atas, mana yang anda pilih?.

Jikalau anda memilih pilihan 1 hingga 4, maka anda seorang yang ada maruah, gagah, berakal. Anda masih mempunyai fikiran yang waras untuk menghadapi saat-saat getir ini, malah anda tak rela diri anda menjadi bahan kerakusan nafsu si tua itu.

Akan tetapi, jika anda memilih pilihan 5, maka anda adalah seorang yang tak ada maruah, lemah, dayus dan tidak berakal. Anda tidak mempunyai fikiran yang waras untuk menghadapi saat-saat getir seperti itu, malah anda hanya merelakan diri anda menjadi bahan memuas nafsu si tua bangka.

Secara logiknya akal yang waras ini…… aku pun tak tahu nak tulis apa… bengong sungguh kalau anda memilih pilihan 5.. memang tahap bengong melantun-lantun tingkat 88 KLCC si Saiful Bukhari ni… hahahahahahaha…. mangkuk, mangkuk…

Posted on Februari 13, 2010, in Isu Semasa, Kempen Pilihanraya, Lucunya, Otak de Lutut, Satu Kajian. Bookmark the permalink. 1 Komen.

  1. aku pun pikir gitu….sungguh tiada akal manusia ini

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: