Katakan TAK NAK Pada BN!

Mari kita semua katakan TAK NAK pada Be End!!!!

(klik pada gambar untuk paparan yang lebih jelas dan jitu)

 Tak Nak BN - 2

Tak Nak BN - 5

Sokonglah Be End jika anda ingin menjadi MISKIN PAPA KEDANA MELARAT MINTA SEDEKAH di negara anda sendiri….

Posted on Februari 28, 2008, in Isu Semasa, Kempen Pilihanraya, Otak de Lutut, Politik. Bookmark the permalink. 2 Komen.

  1. Makin papaB malas nak komen pasal PRU, makin byk pulak cerita pedih tlinga papaB dengar!! Tak laraaat nak update blog sensasi papaB dah mcm ni… adoo

    Jangan la macam ni… tak syok aaa kalo papaB tak apdet blog….

  2. cuma melawat.. menarik jugak poster tu.. :)

    Nak amik, amik aje lah. Free je… pastu sebar kat orang lain sekali…hehehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: