Aku Kena Tag! – 8 Random Facts About Me

Pada mulanya aku hanya meninggalkan komen di blog beliau, rupa-rupa aku menjadi mangsa tag oleh beliau. Siapa lagi kalau bukan Ixora si rama-rama yang suka hinggap di blog orang lain dan meninggalkan jejaknya disitu. Aku terpaksa mengepost entry tag ini selepas beberapa hari untuk aku memikirkan jawapannya dengan baik dan berhemah. Maka terpaksalah aku memberhentikan seketika untuk berkempen bagi pilihanraya yang tak lama lagi nak hampir.

The rules:
1.
Link to your tagger and post these rules.
2. List 8 random facts about yourself.
3. Tag 8 people at the end of this post and list their names.
4. Let them know that they have been tagged by leaving a comment on their blogs.

8 random facts about me:
1.
I have 8 siblings (4 boys and 4 girls, and I’m the first one) – same as Ixora.
2. I’m married – 1 wife only aaaa…, kids on the way… baru 4 bulan dalam perut… huhuhu.
3. I’m still a student (postgraduate student in one IPTS in this country) – don’t know when to stop being a student.
4. I’m the boss of my company (the businesses is related in retail and IT based industries).
5. I like movies, especially action, kill-kill, shoot-shoot, thief-theif, robery-robery, speed-speed and drift-drift car, funny-funny, dumb-dumb jokes. Also like Japan anime (Naruto, Bleach, D.Grey-Man etc)
6. I hate very most – traffic light, traffic jam, slow car on the road (like want to crash-crash aje the car).
7. I like very most – running business and successfull (see more money of course) and hapily ever after.
8. My hobby in the free time – to kutuk the BN, especially UMNO in my blog… huhuhuhu…. don’t angry aaaa..

8 people that I will tag:
1.
Gild – bila mau kawen ha?
2. Mu’adz – jangan lupa bagitau ana kalau dah keluar album baru!
3. Leokid – trima kaseh sebab rajin melawat blog aku.
4. Neeziee – tag ni memang sesuai dengan blog 1/2 waras macam ko… huhu.. sorry…
5. Zuraif – disebabkan ko malas nak apdet blog ko, maka tag ni untuk merajinkan ko kembali.
6. Pembebel – apakata ko berenti jap membebel dan jawab tag ni..huhu
7. KNB – Kalo ko dah kena tag ni, ko tak perlu jawab. Kalo tak kena lagi, kena la jawab.
8. ? – tak tau sapa nak tag… emmm (still thinking…..).

Posted on Februari 21, 2008, in Tagged. Bookmark the permalink. 5 Komen.

  1. Jawapan berhemah tapi apsal saya tergelak bila baca ye? ahah..

    Oh,empat bulan dlm perut? mean around July or August u’ll be a father. Congrates! :D

    Terima kasih ye buat tag ni.huhu. Eh,Zuriaf da kene tag kalo tak silap pat lima org gak yg tag dia. haha

    Time kasih… huhuhuhu…

  2. kalo baby tu lahir 27 july…same besday ngan sy la=)

    Wahhh… kalo lahir tarikh tu, maknanya dia dah ada akak kembar lain mak lain ayah la… huhuhuhu

  3. khairulnizambakeri

    Aiyo, ko lambat la kipp.
    Bayan dah tag aku benda ni.
    Haha.

    huuhuhuhu… lambat la pulok….

  4. maafla kalo soalan sy ni mcm kesengalan sket..almaklumlah bru nk berjinak2 dlm dunia perblogian..leh kasik info x pasal tag ni? xbpe paham sgt la…. hee..thx..

    Hmmm… kita akan tahu kita akan kena tag apabila orang yang tag kita tu bagitau bahawa kita ditag oleh dia… dan nama kita ada dalam list yang ditag olehnya…. harap info dapat membantu…

  1. Pingback: 1/2 Waras » Blog Archive » Tag-8 Random Facts About Me

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: