Kartun Punya Cerita

Haaa… seminggu ni apa keje pun tak jadi, ni pasal Naruto, Bleach ngan Smallville Season 4 & 5 punye pasal. Sehari suntuk selama beberapa hari aku hanya kuar cari makan takpun update blog ni aje, yang lain layan katun.

Naruto dah nak abih layan, dari 1st episode sampai ke 140… tapi ade lagi tu tak abis. Bleach plak baru tengok lapan episod. Pastu citer mengarut tapi mendapat sambutan aku iaitu Smallville season 4 dah abis dah (tak yah nak layan lagi citer ni tiap minggu kat TV3…. jadi tukang citer kat adik-adik aku masa dorang citer ni kat tv… marah dorang kat aku.. hahahahaha), next season 5 baru nak mula… (bila la si Clark ni terbang pun aku tak tau).

Citer katun Initial D dari 1st stage sampai 4th stage dah khatam dah… Tu tak masuk lagi citer yang jarang orang lain tengok cam Samurai Champloo, Budak Getah.

Boleh dikatakan idup aku selubungi katun…. hehehehe…. ditambah lagi dengan title aku yang bergelar Penganggur Terhormat di alam ni, maka lagi bermaknalah kehidupan aku seharian… hahahahahaha…

Oleh yang demikian, kepada mereka yang suka katun-katun ni, teruskan pengdownloadan kedalam PC, pastu boleh burn and share ngan kengkawan lain…. huahuahua….

Posted on Disember 1, 2005, in Bebas, Hiburan, Kartun. Bookmark the permalink. Tinggalkan komen.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: