Kakiku Sakit la!!!

Dah lama tak update blog aku. Ada la dalam tiga, empat hari kot…. tak de masa… tu la pasal, ditambah pulak dengan final project yang terbengkalai tak nampak bayang langsung…. huaaaa… rasa macam nak tumbuk aje sesapa….. tapi tu semua sebab aku gak…. M.A.L.A.S…. hehehehehehehe

Hari Jumaat lepas, aku ngan Kelab Kembara kat tempat aku blaja ni buat XPDC gi Gunung Nuang. Sebenornya, aku dah kali kedua pegi gunung tu…. so, aku ingat tak de la problem sebab dah pegi dulu, tapi tekaan aku meleset sama sekali…. mental out maaaa….. memang aku tak sangka jadi macam tu… tapi aku lepas gak ke puncak. Lepas ni pulak aku ngan Kelab Kembara nak gi Gunung Tahan…. Nak tak nak kena buat training power-power punye… kalo tak… tak lepas puncak….

Mungkin esok aku nak sambung artikel aku pasal Kenapa aku buat Shaklee. Sebab banyak benda yang aku nak ceritakan pasal MLM ni… ok.

wassalam….

Posted on Julai 5, 2005, in Bebas. Bookmark the permalink. Tinggalkan komen.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: